Επισκευές, Ενισχύσεις, Αναπαλαιώσεις, Αναστηλώσεις

Η ΑΛΦΑΚΑΤ, επενδύοντας στην αυξημένη της τεχνογνωσία πάνω σε ειδικά θέματα αντισεισμικών, προσεισμικού και αντισεισμικού ελέγχου, δραστηριοποιείται σε ειδικές αναστηλωτικές εργασίες και επισκευές και ενισχύσεις υφισταμένων κτιρίων, συνδυάζοντας τεχνογνωσία τόσο στο τομέα της μελέτης, όσο και στον τομέα της κατασκευής.

Διαβάστε περισσότερα …

Μελέτες Ενίσχυσης & Στατικής Επάρκειας

Η ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε., συνδυάζοντας σημαντική θεωρητική γνώση στον τομέα των στατικών ενισχύσεων και αποτιμήσεων με τη μεγάλη της κατασκευαστική εμπειρία, μπορεί να προτείνει σε κάθε περίπτωση τις καταλληλότερες επεμβάσεις, προσφέροντας ασφάλεια και οικονομία, πάντα σεβόμενη τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, τις απαιτήσεις λειτουργικότητας και τις επιθυμίες του πελάτη.

Διαβάστε περισσότερα …

Προσεισμικός Έλεγχος Κτιρίων

Η ΑΛΦΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Τ.Ε., συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία της σε θέματα αποτίμησης κατασκευών, με τον κατάλληλο εξοπλισμό αποτύπωσης των κτιρίων μπορεί να παράσχει υπηρεσίες και στα τρία επίπεδα του προσεισμικού ελέγχου.

Διαβάστε περισσότερα …

Λογισμικό Ενισχύσεων

Η ΑΛΦΑΚΑΤ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Seismosoft στην Ελλάδα, παρέχοντας στην ελληνική κοινότητα των μηχανικών, πρόσβαση σε ισχυρά και καινοτόμα προγράμματα ανάλυσης, όπως το SeismoStruct, το SeismoBuild και το SeismoSignal.

Διαβάστε περισσότερα …

Οικοδομικά Έργα

Η ΑΛΦΑΚΑΤ αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της σε έργα υψηλών προδιαγραφών, δραστηριοποιείται στην ανάληψη και κατασκευή κτιριακών έργων αυξημένων απαιτήσεων, όπως κτίρια καταστημάτων, βιομηχανικά κτίρια & αποθήκες, ξενοδοχεία, super-market και κτίρια γραφείων.

Διαβάστε περισσότερα …

Διαχείριση Έγκαταστάσεων

Η πολυετή εμπειρία της ΑΛΦΑΚΑΤ στην συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων μεγάλων επιχειρήσεων την καθιστά εξαιρετικά ανταγωνιστική στην τεχνική διαχείριση και επίβλεψη της λειτουργίας των υποδομών, καθώς και στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων και κινδύνων.

Διαβάστε περισσότερα…

Έργα Υποδομής

Επενδύοντας στο ανθρώπινο δυναμικό της, την εμπειρία της και την ειδική τεχνογνωσία, καθώς και στο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό αναλαμβάνουμε την κατασκευή έργων υποδομής όλων των κλάδων (λιμενικά έργα, διαμορφώσεις για την κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, έργα οδοποιίας κ.α.)

Διαβάστε περισσότερα …

Ανεγέρσεις – Ανακαινίσεις

Η επιχείρησή μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε οικοδομική εργασία, κατασκευή ή ανακαίνιση, με το έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό και τα σύγχρονα μηχανήματα μας.

Από τις εκσκαφές μέχρι και την παράδοση “με το κλειδί στο χέρι” ή ακόμα και σε επιμέρους εργασίες, κατασκευάζουμε ή ανακαινίζουμε το σπίτι σας, προσφέροντας και το λεγόμενο “after sales service” που σημαίνει ότι οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο μέλλον, η εταιρεία μας με το προσωπικό της θα είναι δίπλα σας να σας στηρίξει.