Η ΑΛΦΑΚΑΤ Α.Τ.Ε., αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της σε έργα υψηλών προδιαγραφών, δραστηριοποιείται στην ανάληψη και κατασκευή κτιριακών έργων αυξημένων απαιτήσεων, όπως κτίρια καταστημάτων, βιομηχανικά κτίρια & αποθήκες, ξενοδοχεία, super-market και κτίρια γραφείων. Συνδυάζοντας τη απαιτούμενη γνώση στην αποτελεσματική διοίκηση ενός εργοταξίου, την άρτια οργάνωση, καθώς και αυξημένες κατασκευαστικές δυνατότητες, η εταιρεία είναι ικανή να εκτελέσει τα έργα που αναλαμβάνει αποδεδειγμένα χωρίς χρονικές αποκλίσεις στην εκτέλεση τους, σε εξαιρετικά γοργούς ρυθμούς και με πολύ σφιχτά χρονοδιαγράμματα.

Ταυτόχρονα, έχοντας δικό μας τμήμα μελετών, αλλά και με συνεργασίες με ένα δίκτυο επιλεγμένων μελετητικών γραφείων, μπορούμε να προσφέρουμε πλήρη καθετοποίηση στην εκτέλεση των έργων και λύσεις με «το κλειδί στο χέρι».

Παράλληλα, και παρά τη σημερινή δυσχερή οικονομική συγκυρία, η ΑΛΦΑΚΑΤ ασχολείται και με την αξιοποίηση μεγάλων αστικών ακινήτων υψηλής ποιότητας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην αισθητική, λειτουργική και κατασκευαστική ποιότητα των έργων της, καθώς και στην εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον. Τέλος, η εταιρεία συστηματικά αναλαμβάνει την κατασκευή κτιριακών δημοσίων έργων, όπως δημόσια κτίρια, σχολικά συγκροτήματα κτλ.

Τα έργα αυτά στοιχειοθετούν με το μέγεθος, την ποιότητα, την ποικιλομορφία και την γεωγραφική τους διασπορά, τον ιδιαίτερο δυναμισμό της εταιρείας στην κατασκευή και διαχείριση κτιριακών έργων.

Ενδεικτικά Έργα